SOBOSLIKARSKI RADOVI

Dobro znamo koliko je klijentu od velike važnosti pronaći pouzdanog partnera kada su u pitanju čistoća i estetika zidova. Osim kvalitetne, precizne te brze izvedbe ovih radova, često zaboravljamo na ono najbitnije – kvalitetu same boje. Aplicirane na zidove, te materijale Vi i Vaši najmiliji udišete svakodnevno, stoga je njihova kvaliteta jedna od najbitnijih stavki kod soboslikarskih radova.

STRUČNJACI ZA BOJE

Unosimo boje u Vaš dom. Doslovno.

Zamislite da u Vašem domu imate trgovinu boja i na licu mjesta možete, u skladu sa namještajem i dekoracijom, odabrati Vaš omiljeni ton.

Ne morate zamišljati jer upravo to smo mi. U Vaš objekat dolazimo prema dogovoru na izmjeru, a sa sobom donosimo katalog sa paletom A+ certificiranih boja koje su zdrave za Vas i Vašu obitelj. Katalog možete prisloniti uz namještaj i točno vidjeti odgovara li Vam ta, ili ipak nijansu svijetlija boja.

Boje koje su zdrave za Vas i za okoliš izuzetne su kvalitete, što na kraju potvrđuju naši dugogodišnji klijenti. Više o našim materijalima i ekologiji možete pročitati na linku.

soboslikarski radovi

Koje su prednosti naših materijala?

Rivedil materijali nose A+ certifikat što je bitno kod korištenja boja u kućanstvima. Sve naše boje za zidove su na bazi vode. One koje su perive, ujedno i dišu. A kada su perive, tada to zaista jesu. Mat, saten ili visoki sjaj Hsan, Vama na odabir. Ili bijela, super bijela BIO5 mat, periva boja.


Boje za zidove koje koristimo

Informacije o proizvodu.

Boja na bazi vode posebno dizajnirana za profesionalnu upotrebu. Idealna za okruženja u kojima je potrebna visoka razina higijene (obiteljski domovi, škole, vrtići, restorani, bolnice, itd.). Ima vrlo nizak faktor zadržavanja prljavštine (low dirt retention). Dostupna u mat, saten i semi gloss efektu od kojih su saten i semi gloss perive boje namijenjene unutarnoj i vanjskoj upotrebi sa različitom razinom sjaja (saten 1/4, semi gloss 4/4)

Informacije o proizvodu:

Ekološka boja BIO 5: Periva boja izvrsne kvalitete izrađena od odabranih talijanskih sirovina koje daju bojanju posebnu kvalitetu. Zapravo, osim što je periva, boja je i prozračna, diše, mat, ekološka i visoke je bjeline.

Naš način izvedbe

Preciznost prilikom ljepljenja traka, bojanja kuteva, sitnih priprema, prelazak zidova ili stropova, od izuzetne je važnosti za kompletan završni dojam.

Ostavljanje čistog prostora se podrazumijeva prilikom izvođenja soboslikarskih radova. Kako bi bilo moguće ostaviti sve u prvobitnom stanju, od velike važnosti je pravilna zaštita i priprema prostora.

Iako se na prvu čini kao lak zadatak, potrebno je iskustvo i znanje kako zidovi nakon bojanja nebi bili “šareni”. Bitno je također raditi sa profesionalnim alatima i materijalima za savršen rezultat.

Jedna od najbitnijih stavki upravo je kvaliteta materijala. Na svojim zidovima ne želite štetne boje koji hlape štetne tvari koje ćete udisati kao ni boje koje je lako uprljati.

Soboslikarski radovi, osim stručnosti i pedantnosti, zahtjevaju slobodno vrijeme. Uz obitelj i posao, često nemamo tog slobodnog vremena ili ga želimo potrošiti na puno važnije stvari. Prepustite taj posao nama i zatražite ponudu već danas.