TKO SMO MI

Exclusive Paint d.o.o. je distributer i ovlašteni izvođač Rivedil dekorativnih tehnika, mikrocementa i epoxy smole.


ŠTO RADIMO

Specijalizirani smo za izvođenje dekorativnih tehnika, mikrocementa i epoxy smole u privatnim i poslovnim objektima.


GDJE RADIMO

Kao zastupnici “Rivedil” proizvoda za lijepu našu, radove izvodimo na područu cijele Republike Hrvatske.


Što radimo

Rivedil Croatia svojim radom postavlja trendove uređenja zidova i podova.

Tvrtka smo specijalizirana za dekorativne tehnike, mikrocement i epoxy. Budući da zastupamo “Rivedil” brend na hrvatskom tržištu, uz naše usluge ne morate razmišljati o nabavci materijala jer on dolazi zajedno sa nama.

Materijal svjetski poznate kvalitete sa stručnom ugradnjom.

Sažetak naših usluga pogledajte u nastavku:

DEKORATIVNE TEHNIKE

Dekorativne tehnike pri uređenju interijera, a i eksterijera, postale su nezaobilazan detalj. Za razliku od klasičnih načina uređenja pojedinih zidova, dekorativnom tehnikom “oživimo” zidove te je svaki od njih jedinstven, unikatan, budući da nije moguće dva puta ponoviti isti pokret rukom.

MICROCEMENT

Čudo od materijala, kako ga mi nazivamo, upravo je ono za što nas pitate: “Što se trenutno najviše radi?”. Bilo da se radi o dekorativnim zidovima, podovima, kupaonicama i sl., microcement će u svakom prostoru pronaći svoje mjesto i uklopiti se uz razne stilove uređenja. Doslovno u milijun načina izvedbe, ponosni smo što smo tim koji na tržištu ovim materijalom postavlja trendove.

SOBOSLIKARSKI RADOVI

Dobro znamo koliko je klijentu od velike važnosti pronaći pouzdanog partnera kada su u pitanju čistoća i estetika zidova. Osim kvalitetne, precizne te brze izvedbe ovih radova, često zaboravljamo na ono najbitnije – kvalitetu same boje. Aplicirane na zidove, te materijale Vi i Vaši najmiliji udišete svakodnevno, stoga je njihova kvaliteta jedna od najbitnijih stavki.

EPOXY MIRROR

Sigurno ste se bar jednom, listajući po Pintarestu, zapitali: “Kakvi su to podovi kupaonice koji izgledaju doslovno kao plaža?”. Upravo takve 3D podove, sa staklenim efektom, mi radimo. A radimo i još puno više od toga.

Za sva dodatna pitanja, osjećajte se slobodni poslati nam Vaš upit. Rado ćemo Vam odgovoriti sa svim potrebnim informacijama. Ili ugovorite neobvezujući sastanak kako bismo sve definirali na licu mjesta.