MICROCEMENT 

MATERIJAL KOJIM POSTAVLJAMO TRENDOVE I STVARAMO ČAROLIJU

ZATRAŽI PONUDU

MICROCEMENT

MATERIJAL KOJIM POSTAVLJAMO TRENDOVE I STVARAMO ČAROLIJU

ZATRAŽI PONUDU

MICROCEMENT

Dekorativni podovi, dekorativni zidovi, mikrocement u kupaonici ili mikrocement u kuhinji, bazeni, terase i još puno više.

Najbrže rastući trend u uređenju interijera i eksterijera svakako je microcement. Iako bismo o tome materijalu mogli pisati, pričati danima, u kratkim crtama pokušati ćemo Vam u nastavku prenjeti svoje znanje o njemu.

ZATRAŽI PONUDU
MICROCEMENT U KUPAONICI

MICROCEMENT U KUPAONICI

Nedavni projekt na koji smo izuzetno ponosni.

Prije i poslije

ZAŠTO RIVEDIL MICROCEMENT?

Malim detaljima kreira se stil, dok se kvalitetom i vremenom uloženim u izradu garantira izdržljivost. Uz kvalitetu materijala, od velike je važnosti i stručnost izvođača prilikom izvedbe dekorativnih podova ili zidova mikrocementom. Naša izvedba mikrocementa nudi oboje. Bilo da su površine male ili velike, na zidu ili podu, one su otporne na udarce i abraziju što ih čini idealnim i sigurnim izborom za Vas i Vaše ukućane.

*Svaka od priloženih fotografija na ovoj stranici, naših je ruku djelo.

Microcement
mikrocement podovi

MICROCEMENT SU POVRŠINE BEZ FUGA

Osim atraktivnog izgleda, nepostojanost fuga jedan je od najvećih pluseva kod odabira ovih microcementnih dekorativnih podova/zidova. Samo besprijekorno čiste površine. Upravo iz tog razloga, što je podloga neprekinuta, vizualno prostor uvijek “dobije” koji kvadrat više. Jednostavnost održavanja samo je još jedan dodatan plus u moru prednosti microcementa.

ELEGANCIJA POVEZANA S MODERNIM

Bilo da se radi o rustikalnom, modernom ili industrijski uređenom prostoru, dekorativni microcement pronalazi svoje mjesto. Zbog mogućnosti izvedbe u doslovno milijun različitih tehnika, savršeno će se uklopiti u svaki prostor i njegov dizajn. Dekorativni zid spavaće ili dnevne sobe, zidu između kuhinjskih elemenata, “walk in” tuš ili microcementni pod, jednostavno je savršen detalj svakog prostora.

Microcement
Microcement

SVESTRANOST MICROCEMENTA

Mikrocement u kupaonici ili u kuhinji, kao i dekorativni zid, strop, čak i radne plohe, vrata – bilo da su klasična ili skrivena. Ili samo želite u svome domu ili poslovnom prostoru, jedan pod, jedan microcementni pod u istoj razini bez pragova i bez prekida (čitaj -fuga). Mikrocement je zaista svestran: njegove estetske kvalitete čine ga prikladnim za sve vrste objekata i projekata.

IZUZETNA ČVRSTOĆA

Microcement ili microtopping nanosi se u debljini od 2-7 mm te ima odličnu prionjivost na podloge kao što su pločice, beton, estrih, kamen i sl.

Iako je na globalnom tržištu prisutan već dugi niz godina, mikrocement za Hrvatska tržišta tek sada postaje “must have” pri uređenju interijera i eksterijera. Microcement, kao najveći suparnik fugama, jedan je od najizdržljivijih materijala današnjice.

mikrocement podovi
Microcement u kupaonici

MICROCEMENT U KUPAONICI

Microcement u kupaonici, osim što prati trendove, super je praktičan i jednostavan za održavanje. Zahvaljujući našem polyuretanskom premazu, koji dolazi kao završna ruka te štiti površine od habanja i vode, ujedno djeluje kao nano tehnologija te ne dopušta zadržavanje vode na površini. Na taj način je izuzetno smanjena pojava kamenca. Microcement samostalno za čist, industrijski ili “nature” dizajn, ili u kombinaciji sa našim dekorativnim tehnikama. Naše primjere dekorativnog microcement možete vidjeti na dnu ove stranice. Iako je kombinacija milijun, za Vas smo izdvojili nekoliko njih.

MICROCEMENT U KUHINJI

Microcement u kuhinji je, kao i u kupaonicama, jednostavan za održavanje, a snažan i otporan na sve udarce pravog chefa kuhinje. Ponekad odabir kuhinjeske zidne obloge može biti pomalo dosadan budući da se desetljećima koriste isti materijali. I što da stavite na Vaše zidove ukoliko ni jedno od toga nije Vaš odabir? Uz microcement u kuhinji niste ograničeni jednim dizajnom. Dakle stvaramo što god poželite, ili sve ono što je Vaša draga supruga pronašla na internetu. Klasičan, dekorativan, zaštićen epoxy pastom, efekt drva i još puno više od toga.

microcement u kuhinji
Microcementni podovi

DEKORATIVNI BETON

Postoji više vrsta microcementa, a Vi definitivno želite da se u Vaš dom ugradi dekorativni microcement; A + certificirani dekorativni microcement. Upravo ga takvoga mi koristimo.

Dekorativni microcement stvoren je za ljude i okoliš. I naravno za njihove podove, zidove, kupaonice, itd.

Ekologija i certifikati

MICROCEMENT PREKO PLOČICA

Željeli biste mikrocementom obložiti postojeće pločice? Stare pločice nećete morati razbijati već ćemo ga aplicirati direktno na njih ukoliko su u čvrstome stanju. To znaći uštedu vremena i novca.

Microcement se, uz pravilnu pripremu, nanosi direktno na postojeće pločice. S obzirom na njegovu ukupnu debljinu od 2-7 mm, ne morate brinuti o mogućnosti zatvaranja vrata nakon obnove Vaših podova.

Microcement u kupaonici
Microcement cijena

MICROCEMENT CIJENA

Prvo pitanje vezano uz mikrocement je cijena po m2. Svaki projekt je različit, čime se naravno razlikuje i cijena izvođenja, no ono što možemo reći je da je cijena okvirno jednaka kao da ste se odlučili za ugradnju neke prosječne pločice. Javite nam se sa Vašim upitom i rado ćemo Vam dati više informacija o tome što Vas zanima.

ZATRAŽI PONUDU
MICROCEMENT PODOVI U NAŠOJ IZVEDBI
GALERIJA
MICROCEMENT I DEKORATIVNE TEHNIKE

NEDAVNI RADOVI
NAJČEŠĆE POSTAVLJENA PITANJA
Microcement
KATALOG

NAŠ PROCES IZVEDBE MICROCEMENTNOG PODA

Microcement
Microcement
DEKORATIVNI MICROCEMENT
OXYDA PAQUEBOT


OXYDA STENCIL + RUST PAINT


OXYDA ORME SULLA LUNA


OXYDA WOOD


OXYDA BAMBOO


OXYDA LUNA


OXYDA FLOOR


OXYDA + ELETTRO SILVER


OXYDA + ELETTRO GOLD

Saznajte više na Rivedil.com

Za sva dodatna pitanja, osjećajte se slobodni poslati nam Vaš upit. Rado ćemo Vam odgovoriti sa svim potrebnim informacijama. Ili ugovorite neobvezujući sastanak kako bismo sve definirali na licu mjesta.

POŠALJI UPIT