ZAŠTO AKADEMIJA?

Rivedil dekorativni proizvodi namijenjeni su isključivo profesionalnoj upotrebi. Kranji rezultat te kvaliteta samog materijala je očigledna uspoređujući ih sa hobi materijalima. Naši dekorativni materijali nisu dostupni u slobodnoj prodaji, no stvorili smo divna partnerstva upravo u ovom poglavlju – Rivedil akademija. Ovaj post namijenjen je svim izvođačima koji bi željeli usavršiti svoje znanje te proširiti svoje poslovanje. Suradnja, odnosno rad sa Rivedil materijalima te kompletna podrška našeg tima ostvaruje se nakon pohađanja akademije.

INDIVIDUALNO ILI U GRUPI

Edukacije najčešće održavamo u grupama sa ograničenim brojem polaznika. I sami polaznici nakon obuke, osim sa znanjem i vještinama, odlaze sa novim poznastvima, partnerstvima te prijateljstvima. Također, ponekad prema zahtjevu, održavamo i individualne tečajeve.

dekorativne tehnike
dekorativne tehnike

PODRŠKA

Tri dana i 30-ak panela. Jasno nam je da je to hrpa informacija i tehnika. Iz tog razloga tu smo za Vas. Sa svim našim dosadašnjim polaznicima, proveli smo još mnogo sati telefonirajući kako bismo ponovili znanje te postupak izrade kada su pred sobom imali projekat kojeg treba završiti. Naravno, bile su tu i kave, a ne samo pozivi, no nisu nam svi polaznici u blizini.

RADIM I UČIM

Što je pjesnik želio reći? Mi ne održavamo prezentacije. Dakle, na svakoj edukaciji, svaki polaznik pred sobom ima prazan panel za svaku od tehnika koja se obrađuje. Za početak prati izvođača, sluša savjete te nakon toga kreće u izradu svoje tehnike. Dakle, svaku tehniku uči radeći.

dekorativne tehnike
dekorativne tehnike

TRAJANJE EDUKACIJE

Trajanje edukacije obično bude tri dana. Najčešće su u pitanju petak, subota i nedjelja; odnosno četvrtak, petak i subota. Vikendi su odabir upravo iz razloga što polaznici većinom rade svoje poslove preko tjedna.

RIVEDIL SLUŽBENA DIPLOMA

Po završetku edukacije, polazniku je dodijeljena Rivedil službena diploma koja znači da je usavršio izvođenje tehnika te da je izvođač postao Rivedil partner te pri izvođenju dekorativnih radova koristi Rivedil materijale.

dekorativne tehnike

POSTANI  RIVEDIL PARTNER

PRIJAVITE SE NA RIVEDIL ACADEMY

Hvala Vam na upitu. .Vaša poruka je uspješno poslana.
Došlo je do pogreške prilikom slanja poruke. Molimo Vas da pokušate ponovno.

Polaznicima akademije Marmorino Tools stavlja na raspolaganje sve alate potrebne za izvedbu tehnika.