O NAMA

Vrijednim radom stvorili smo brend koji je postao sinonim za dekorativne tehnike i microcement.


TKO SMO MI

Exclusive Paint d.o.o. je distributer i ovlašteni izvođač Rivedil dekorativnih tehnika, mikrocementa i epoxy smole.


ŠTO RADIMO

Specijalizirani smo za izvođenje dekorativnih tehnika, mikrocementa i epoxy smole u privatnim i poslovnim objektima.


GDJE RADIMO

Kao zastupnici “Rivedil” proizvoda za lijepu našu, radove izvodimo na područu cijele Republike Hrvatske.


O nama

Exclusive Paint d.o.o. generalni je zastupnik i ovlašteni izvođač Rivedil dekorativnih materijala.

Kao najmlađi zastupnici “Rivedil” brenda, postavili smo nekoliko trendova u svijetu dekorativnih radova. Naši radovi mikrocementom oduševili su poznate svjetske dekoratere i bili dijeljeni nebrojeno mnogo puta. Projektima pristupamo sa ozbiljnošću i profesionalnošću, ali prije svega sa velikom ljubavlju i zadovoljstvom prema tome što radimo. Mnogi naši radovi dio su portfolija arhitekata i dizajnera sa kojima surađujemo.

dekorativne tehnike
dekorativne tehnike
ŠTO NAS ČINI NAJBOLJIMA U TOME ŠTO RADIMO

Specijalizirali smo se za izvođenje dekorativnih zidova, mikrocementnih i epoxy podova i to nam je jedina djelatnost. Dekorativne zidove i podove radimo svakog dana. 365 dana u godini. Upravo to nas potiče da budemo što bolji, da radimo na sebi, usavršavamo svoje znanje i vještine te zajedno sa Vama stvaramo nove tehnike.

Izuzetno smo ponosni na svoj rad i na osmjeh na licu klijenta kada završimo sa projektom.

Ovaj posao živimo i svakom projektu se posvećujemo maksimalno. Dok nije savršeno – nismo zadovoljni.

Naša jedinstvena izvedba

Kada si nebrojeno mnogo puta oponašan od strane drugih, znaš da si dobar u tome što radiš. Biti prvi je put kojim idemo.

INDIZAJN SAJAM 23.-25.09.2022.

Naša priča

Tko stoji iza projekata koje pratite na našim stranicama? Tko su ljudi koji su život posvetili dekorativnim radovima u interijerima i eksterijerima? Našu priču možete čitati na linku stranice bauštela.hr za koju smo dali detaljan intervju o tome kako je cijeli ovaj divan projekt nastao.

Bauštela.hr

DOM NA KVADRAT

U nastavku pogledajte reportažu o mikrocementu koju smo snimili za HRT emisiju “Dom na kvadrat”.

Čudo od materijala  MICROCEMENT 

Prvi smo ga nazvali tako iz čiste ljubavi prema onome što se ovim materijalom može stvoriti. Sada je ta uzrečica postala ono što ga opisuje na tržištu.

Mikrocement u kupaonicama

Kupaonica je prostorija koja se najčešće susreće sa ovim materijalom, i to baš prilikom adaptacija. Iako ga obožavamo i u kuhinjama, svim podovima, stepenicama, bazenima itd.

Mikrocement preko pločica

Zamislite adaptaciju bez štemanja, prašine i tone otpada u Vašem stanu. Zvuči predobro da bi bilo istinito? Ne, tako jednostavno izgleda renovacija kupaonice ukoliko je Vaš odabir mikrocement. 

NAŠI RADOVI KOJI SU ODUŠEVILI SVIJET

Microcement
Microcement
dekorativne tehnike
dekorativne tehnike
Microcement

Naša obveza

Obvezni smo i osjećamo se dužnima, svakom preuzetom projektu i zadatku, pristupiti sa našim najvećim vrijednostima, znanjem i iskustvom.

Mediji o nama

Na linku web portala Emajstor možete čitati naš stručni savijet o epoksidnim podovima.

E-majstor.hr

Što klijenti kažu o nama

Zahvaljujući Rivedilu, moj dom svakom gostu zaustavlja dah. Osim toga, zidovi su jednostavni za odrzavanje, klasicne boje disu, a perive su i sto je najbolje od svega – treca godina za redom sto nismo morali bojiti kucu nakon sezone grijanja. Izvedba i kvaliteta materijala su čista preporuka svima.

Sanela B.
Suradivali smo nekoliko puta, privatno i poslovno. Svaki put posao zavrsen u dogovorenom roku, kvalitetom iznad ocekivanja. Stanove za najam koje su uredivali sam iznajmila doslovno u roku nekoliko dana.
Andrijana M.
Predivni radovi ovih divnih ljudi. Od stare kupaonice prepune gljivica, napravili su mi moju oazu mira i relax zonu. Pristupacni, strpljivi i marljivi. Imaju moju preporuku zauvijek.
Jagica B.
Grijanje na drva podrazumijeva obnovu zidova svakog proljeca, no ne i kada zidove odrzava Rivedil sa svojim bojama. Sve pohvale i preporuke.
Bozena P.
Ekipa mi odrzava i kucu i radionu. Prezadovoljan sam sa svime.
Kristijan K., Auto moto Bully
Ja sam pronasla svog partnera u uredenju interijera za cijeli zivot. Bitno je imati izvodace kojima bez razmisljanja ostavljas svoj kljuc u ruke.
Ana S.

Zahvaljujući Vama, rastemo.

0
ZAVRŠENIH PROJEKATA
0
ZADOVOLJNIH KLIJENATA
0
ISPIJENIH KAVA